20 VJET TRADITË, CILËSI, PËRVOJË


Zinxhirë

Zinxhirë


Mashinoeksport është në gjendej të punojnë zinxhirë për nevojat Tuaja. Ne punojmë zinxhirë me një, dy ose më shumë rreshta, por edhe lloje të tjera zinxhirësh. Zinxhirët e punuar nga ana jonë mund të kenë mbrojtje kundër zjarrit ose mbrojtje induktive.

Zinxhirë zhvilluar me ne, ju merrni sigurimit të cilësisë punoi pjesë dhe një certifikatë për materiali është prodhuar.