20 ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ, ИСКУСТВО


Услуги

Изработка на делови од челик, сиви лив, бронза, месинг, бакар, пластика, алуминиум. Сето ова од мостра или со техничка документација

Поправка на расипани редуктори и други преносници

Изработка на скршени или истрошени делови од камиони, виљушкари, багери, трактори и друго

Промена и изработка на клипови или клипњачи од хидраулични или пневматски цилиндри

Прочитај повеќе...»

За нас

Машиноекспорт е компанија основана во 1991 година во Скопје и е една од попознатите во Република Македонија.

Основна дејност е производство на машински резервни делови како и изработка на цели машини за индустријата.

Најважна цел на Машиноекспорт е успешно и одговорно извршување на барањата и посебните потреби на клиентите.

Прочитај повеќе...»