20 VJET TRADITË, CILËSI, PËRVOJË


Kapakë me ingranazhe

Kapakë me ingranazhe


Gjatë funksionimit 20-vjeçar ne kemi punuar lloje të ndryshme kapakësh me ingranazhe dhe lloje të tjera kapakësh për reduktorë, që shiten për qëllime komerciale, por edhe kapakë që përdoren për makineritë e rënda industriale, për makineritë për prodhimin e çelikut, ato për thyerjen e gurëve etj.

Kapakë me ingranazhe zhvilluar me ne, ju merrni sigurimit të cilësisë punoi pjesë dhe një certifikatë për materiali është prodhuar.modul 10 numri i dhëmbëve 13

 


ф125mm(h7) и жлеб 19mm(D9)