20 VJET TRADITË, CILËSI, PËRVOJË


Ingranazhe për zinxhirë dhe rrota

Ingranazhe për zinxhirë dhe rrota


Gjatë punës sonë kemi punuar zinxhirë dhe rrota speciale për reduktorë, traktorë, multikultivatorë, ashensorë etj.

Rrotat speciale punohen me bronz, që sigurohet brenda vendit, me cilësi të lartë dhe rezistencë të madhe kundër fërkimit, siç është bronzi me plumb dhe bronzi me alumin, që kanë një fortësi shumë të lartë.

Ingranazhe për zinxhirë dhe rrota zhvilluar me ne, ju merrni sigurimit të cilësisë punoi pjesë dhe një certifikatë për materiali është prodhuar.modul 4,5 numri i dhëmbëve 39