20 VJET TRADITË, CILËSI, PËRVOJË


Reduktorë

Reduktorë


Mashinoeksport është një firmë që ka angazhuar inxhinierë mekanikë profesionistë dhe me përvojë dhe kuadro teknologjike me kualifikime të larta. Me profesionalizimin tonë, njohuritë dhe përvojën e fituar kemi mundësi për të gjetur zgjidhje për nevojat Tuaja, si për shembull për punimin e reduktorëve, multiplikatorëve etj.

Reduktorë zhvilluar me ne, ju merrni sigurimit të cilësisë punoi pjesë dhe një certifikatë për materiali është prodhuar.