20 VJET TRADITË, CILËSI, PËRVOJË


Ingranazhe

Ingranazhe


Gjatë funksionimit 20-vjeçar ne kemi punuar ingranazhe për kompjuterë, aparate fotokopjimi (fotokopiatriçe) dhe për vinça me fuqi bartëse deri në 160 tonelata.

Kapacitetet tona për punimin e ingranazheve me dhëmbë të drejta janë nga moduli 1 deri në modulin 14, me diametër deri në φ 1200mm dhe lartësi prej 280mm, ndërsa për ingranazhet me dhëmbë me kënd jo të drejtë nga moduli 1 deri në modulin 10, me diametër deri në φ 800mm dhe lartësi prej 220mm.

Ingranazhe zhvilluar me ne, ju merrni sigurimit të cilësisë punoi pjesë dhe një certifikatë për materiali është prodhuar.Modul 14 numri i dhëmbëve 78 ф1120mmModul 6 numri i dhëmbëve 100 агол β=9.30 ф620


Modul 14 numri i dhëmbëve 17 / 15